10.12.08

Ευχαριστούμε που ενοχλείτε



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ευχαριστούμε Που Ενοχλείτε»
(No more violence)

Η πιο ανατρεπτική, νεανική, ζωντανή, δημιουργική, εναλλακτική, δυναμική, καλλιτεχνική, μουσική, πολυπολιτισμική, επιβλητική, κοινωνική, διαφορετική, διασκεδαστική, ρομαντική, τρελή, συγκλονιστική, συμμετοχική, πρωτοποριακή, ενοχλητική ΓΙΟΡΤΗ στο δρόμο της πόλης της Θεσσαλονίκης.…επιστρέφει αυτή τη φορά στην καρδιά του χειμώνα… «Ευχαριστούμε Που Ενοχλείτε».

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μουσικά συγκροτήματα, δια-δράσεις με μαριονέτες, video προβολές, performances, έκθεση φωτογραφίας, χορευτικές ομάδες και άφθονο ζεστό κόκκινο κρασί με κανέλα.

Μια γιορτή στο δρόμο, ανοικτή σε όλους και σε όλες, σχεδιασμένη από τους 25 ευρωπαίους εθελοντές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Παιδιά Εν Δράσει, που ήρθαν στην πόλη μας από 6 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης για να υποστηρίξουν εθελοντικά το φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με το σύνθημα «ο Εθελοντισμός είναι Πολιτισμός».

Μια γιορτή που ανατρέπει τα δεδομένα των καιρών και πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας, φέρνοντας πιο κοντά στην καθημερινότητα μας τη μουσική, την τέχνη, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Σας περιμένουμε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους, κατοίκους αυτής της πόλης που ονειρεύονται και ονειροπολούν, ερωτεύονται και αγαπούν, ζουν και δημιουργούν, συμμετέχουν και διεκδικούν.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο info@kidsinaction.gr ή στα τηλέφωνα 2310552655 & 6977352239. (γιώργος γεωργιάδης).